دیوار بزرگ چین

دیوار بزرگ چین

مکان های دیدنی

این دیوار هرساله بیش از 9 میلیون نفر ، بازدید کننده دارد . جاذبه این دیوار ، طول 8851 کیلومتری آن است. بخش بادالینگ این دیوار بیشترین بازدید کننده را دارد ؛ زیرا به بیجینگ نزدیک است. جز عجایب هفتگانه است و تنها سازه بشری است که از کره ماه بدون چشم مسلح قابل دیدن است.

کشور چین
زبان های صحبت کردن کانتونی -ماندارین- گویش وو (چینی)
ارز یوان
شرایط ویزا مدارک لازم برای اخذ ویزا چین: اصل پاسپورت ۲ قطعه عکس ۳ در ۴ رنگی زمینه سفید اطلاعات فردی از قبیل آدرس منزل و محل کار ، شغل و شماره تلفن شرایط اخذ ویزا چین : انواع ویزای قابل دریافت از کشور چین عبارتند از : ویزا گروهی ، ویزا انفرادی ، ویزا تجاری ، ویزا مولتی ویزا گروهی چین ۱ ماه اعتبار دارد و در این مدت شما ۱۴ روز می توانید در کشور چین اقامت کنید. این نوع ویزا برای حداقل ۵ نفر صادر می شود که فقط به صورت گروهی امکان ورود و خروج از چین دارند. ویزا گروهی چین به صورت عادی در ۱۴ روز کاری و به صورت فوری در ۷ روز کاری اخذ می شود ویزا انفرادی چین ۱ ماه اعتبار دارد و شما ۳۰ روز می توانید در کشور چین اقامت کنید. این نوع ویزا حداقل در ۳ روز کاری اخذ می شود ویزا تجاری چین ۳ ماه اعتبار دارد و در این مدت شما ۳۰ روز می توانید در کشور چین اقامت کنید. این نوع ویزا در ۱۵ روز کاری اخذ می شود ویزا مولتی ۱ ساله است و با این نوع ویزا به دفعات امکان ورود به چین وجود دارد. مدت اخذ این ویزا ۳۰ روز کاری است برای اخذ ویزای چین به صورت مولتی ، وجود حداقل ۴ ویزای تجاری چین در پاسپورت الزامی است

جاذبه طبیعی و ورزشی

جاذبه طبیعی و ورزشی شانگهای هپی والی - پارک پنجره جهان شنزن - باغ وحش حیوانات وحشی شانگهای - برج تلویزیونی اورینتال پرل - ميدان تیانانمن - کوه ابر سفید - سیکس هارمونیز پاگودا - قصر تابستاني - شهر قدیمی زاجیاجیاو - شهر قدیمی زاجیاجیاو

متاسفانه هیچ هتلی در این مکان در حال حاضر وجود ندارد.

متاسفانه هیچ پیشنهاد سلف سرویس غذا در این مکان در حال حاضر وجود ندارد.

متاسفانه هیچ تور آفری در این مکان در حال حاضر وجود ندارد.